Werkwijze

Muurschilderingen:


Als u geinteresserd bent in een muurschildering dan kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch. Zo kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor de muurschildering (soort afbeelding, grootte etc.). Vaak is het ook handig als u zelf een afbeelding(en) zoekt bij uw ideeen zodat ik een duidelijker beeld krijg. Als u dat niet heeft zoek ik graag afbeeldingen voor u om u een idee te geven wat er mogelijk is.


Voor de muurschildering werk ik het liefst op een gladde muur (gestuct of glad behang), maar ook op een muur met wat structuur ben ik wel bereid te schilderen (duurt wel langer en is daardoor ook wat duurder).


Bij alle schilderingen maak ik gebruik van acrylverf, ook handig om te weten is dat deze verf met een vochtige doek lichtjes af te nemen is en geen geur heeft, zodat kinderen direct weer in hun kamer kunnen slapen.


Voor het schilderen maak ik gebruik van een overheadprojector zodat ik de afbeelding snel en gemakkelijk op de muur kan tekenen. Om goed te kunnen projecteren heb ik wel de ruimte nodig. Hou er rekening mee met hoe groter de afbeelding op de muur wordt, hoe verder de projector van de muur af moet staan. Een minimale afstand van 2 meter is wel vereist. Als dat echt niet mogelijk is moet ik de afbeelding in delen projecteren zodat het groot genoeg wordt.


Voor deze opdrachten werk ik in een straal van maximaal 100 km gerekend vanaf Hardenberg.Portretten:


Ook hiervoor kunt u contact opnemen via mail of telefoon. Het portret wordt geschilderd naar een foto, dus graag de foto die u als portretschildering wilt hebben naar mij mailen. De foto moet wel een goed formaat hebben en scherp zijn. Liefst ook foto's waar genoeg contrast in zit omdat het schilderij daar levendiger van wordt.


De portetten werk ik altijd uit met twee kleuren: zwart (of bruin, blauw, rood etc.) en wit. Die kleuren kan ik vervolgens vermengen tot verschillende kleurtinten.


Verder is een portretschildering met meerdere personen ook mogelijk, maar bedenk wel: hoe meer gezichten, hoe meer tijd erin zit.


De schildersdoeken die ik gebruik zijn 3D doeken met een dikke rand van 4 cm, waarvan ik de zijkanten ook beschilder.

Er zijn vele formaten doeken mogelijk. Om te kijken welke formaten mogelijk zijn, hieronder de link van de site waar ik de doeken bestel:

http://www.vanbeekart.nl/reeves-deep-edge/a/#?parm=NOM020%20%20%20%20%20alafah&cat=BKAhttp://www.vanbeekart.nl/reeves-deep-edge/a/#?parm=NOM020%20%20%20%20%20alafah&cat=BKA


Opdrachtgevers voor portretten mogen uit heel Nederland komen omdat ik over het algemeen ze via de post verstuur, tenzij u het portret wilt ophalen.Overige schilderijen:


Voor deze schilderijen geldt veel hetzelfde als bij de portretten: ook hierbij graag een afbeelding via de mail van het idee dat u in uw hoofd heeft, verder gebruik ik dezelfde soort doeken en werk ik hierbij ook voor opdrachtgevers door heel Nederland.


Bij deze schilderijen werk ik wel met alle kleuren.


Bijna alles is mogelijk, maar soms zijn voor mij zelfs bepaalde schilderijen te lastig. Maar bedenk: nooit geschoten is altijd mis!
Copyright © All Rights Reserved